Contact

Pentru informaţii referitoare la blog, pentru cereri de fotografii ( fotografii la comanda, evenimente ), pentru preţuri sau pentru alte detalii, aici puteţi găsi adresele de contact:

Număr de telefon: 0749 145 855

Email: [email protected]

Twitter: AlexDimaPhoto

Yahoo: zipalld_alex

Pentru reclamă şi advertising:

Bannere: 950 x 120 ( Header )

600 x 100 ( Index sau optional in fiecare articol )

125 x 125, 150 x 150, 250 x 250 ( Sidebar )

Articole publicitare cu prezentarea siteului/blogului dumneavoastră

Widget cu Feed RSS

September 27, 2009 |

5 thoughts on “Contact

    • In general nu fac schimb de linkuri. Adaug pe cineva pentru ca imi place, pentru ca il urmaresc. Da-mi niste detalii despre blog si mai vorbim. Cauta-ma pe email.

  1. Buna seara Domnisoara Butnar,

    Sunt nou in domeniul blogurilor, dar la un sugestia unui PR de la o mare companie am decis acum sa caut cei mai profi bloggeri pentru promovarea proiectului pe care doresc sa-l lansez pe 1octombrie, este vorba de reabilitarea policlinicii Ana Aslan. Din lipsa de fonduri pentru promovare prin metode clasice dar si costisitoare, PR-ul mi-a spus de aceasta solutie, mai ales ca este vorba de un proiect social pana la urma.
    Asadar, am nevoie de sprijin pentru promo in online, cat de mult si de bine se poate, sa relansam impreuna un brand de tara. Ce spuneti?

    Multumesc anticipat,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>