“Hoinar prin Piaţa Matache” la Cluj

Concert Marius Matache 6 500x333 Hoinar prin Piaţa Matache la ClujCât de frumos a fost aseară! Nu mai fusesem demult la o seară de folk. Dacă nu mă înşel, ultimul astfel de concert la care am participat a fost acum vreo 2 ani la Emeric Imre. Eh, aseară am avut ocazia să îl ascult live pe Marius MatacheŞi mi-a plăcut foarte, foarte mult!

Concertul a avut loc cu ocazia lansării noului album, Hoinar prin Piaţa Matache, la Cluj, mai exact la Casa Tiff. Atmosfera a fost chiar frumoasă, iar piesele deosebite. A cântat atât piese de pe noul album cât şi diverse alte melodii ce mi-au trezit amintiri frumoase.

Mi-am adus cu drag aminte că pe Make l-am cunoscut la prima mea ieşire în online, acum ceva ani, cu ocazia unui Tweet Meet de la Craiova. Acea întâlnirea m-a inspirat şi am avut ideea de a organiza la Braşov, împreună cu Dragoş şi Alex, National Tweet Meet, unde a venit şi celebrul din acea perioadă Dream Team.

Eu ştiam că Marius cântă foarte fain, dar după ce l-am ascultat live şi mai multe piese de-ale sale pot spune, sincer, că îl voi asculta mult mai des. Felicitări!

Fotografiile le găsiţi şi pe pagina de Facebook.

Concert Marius Matache 20 500x333 Hoinar prin Piaţa Matache la Cluj 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>