Noul domeniu: www.alex-dima.ro

blog 500x333 Noul domeniu: www.alex dima.roŢin să vă anunţ cu foarte multă bucurie în suflet, cu chef de lucru şi cu dor de fotografiat, în special după o vacanţă atât de frumoasă, că m-am mutat. Blogul nou este acum www.alex-dima.roMi-aş fi dorit alexdima.ro, însă acest domeniu este cumpărat şi nu am reuşit nicicum să găsesc ownerul.

După cum ştiţi, blogul iniţal era www.alex-dima.ro. Din cauza unor neînţelegeri cu cei de la care am cumpărat domeniul, nu vreau să intru în prea multe detalii şi nici să arunc cu pietre în nimeni, domeniul mi-a fost suspendat, iar apoi a fost preluat de nişte hackeri din străinătate, preţul la care puteam să îl recuperez fiind de 2000 euro. Inadmisibil!

O vreme am avut un domeniu temporar, iar acum că a venit anul nou este timpul să revin, să scriu mai des şi să vin cu cât mai multe fotografii. Am un chef nebun de a face fotografii, de a scrie articole, de a lucra.

Îmi cer scuze în faţa voastră pentru toate modificările cu domeniile, însă acesta este final şi promit să mă ţin de treabă! Zilele viitoare urmează nişte articole foarte frumoase, fotografii de la Vatican şi Alba Iulia, un review despre Sony A77 şi câteva păreri despre noul obiectiv pe care l-am câştigat.

Vă mulţumesc!

blog 900x600 Noul domeniu: www.alex dima.ro

 

 

Comments

2 thoughts on “Noul domeniu: www.alex-dima.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>