Peninsula se mută la Cluj

Dacă până acum era doar un zvon ce speram să devină realitate, astăzi s-a oficializat totul în urma conferinţei de presă de la Cluj. Celebrul festival Peninsula se va muta, anul acesta, în Cluj.

Ediţia cu numărul 11 va avea loc în Valea Gârbăului, destul de aproape de oraşul Cluj Napoca. Eu particip de 2 ani la acest festival şi nu l-aş rata. Sunt convins că această decizie va aduce o îmbunătăţire în organizarea festivalului şi, mai ales, va atrage un număr mai mare de oameni.

Primarul Emil Boc a declarat: ,,Astăzi am semnat protocoalele de organizare urmând să ne implicăm activ pentru ca Peninsula să devină un brand de valoare al Clujului şi o manifestare demnă de un oraş Capitală Europeană de Tineret! Primăria Cluj-Napoca va sprijini desfăşurareafestivalului asigurând o locaţie de 10 hectare la Valea Gârbăului, apă, curent, iluminat public, drumuri corespunzătoare, transport în comun, mediatizare, astfel încât peninsularii să se bucure de acest eveniment alături de comunitatea clujeană!”

Deci anul acesta vom rămâne la Cluj în data de 18-21 iulie. Mai departe vă las cu câteva cadre din anii trecuţi şi un video realizat anul trecut.

Comments

January 31, 2013 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>