Anul ce-a trecut

Alex Dima Foto 12 400x600 Anul ce a trecutNu-mi vine să cred că deja a trecut anul 2012. Atât de repede şi atât de plin! A fost o perioadă foarte frumoasă, dar şi plină de încercări şi schimbări majore. A fost un an din care am învăţat multe şi un an în care simt că am crescut!

La începutul anului am început să lucrez ca social media manager la Chelgate Public Affairs & Public Relations. A fost o experienţă interesantă, aş putea zice şi mi-am dezvoltat abilităţile de comunicare pe această parte.

Nu mult după a venit examenul de bacalaureat, alegerea facultăţii, au venit admiterile la facultate şi bineînţeles, mutarea la Cluj. După cum mulţi ştiţi, am ales să urmez Facultatea de Drept la Babeş-Bolyai şi sunt foarte mulţumit de alegerea făcută!

Clujul! Cât de mult îmi place acest oraş. Oamenii, oraşul, facultatea. Nu puteam fi mai mulţumit de alegerea făcută! Din punct de vedere profesional trebuie să îi mulţumesc în special lui Andrei Crivăţ care m-a ajutat foarte mult încă din primele zile, dar şi lui Gabriel pentru colaborarea cu Cluj Life.

Anul 2012 a început frumos, am avut apoi parte de foarte multe dezamăgiri, dar aşa cum îmi spunea şi Ruxandra acum câteva zile, ,,acelea te fac să strângi din dinţi si să mergi mai departe”. Timpul m-a motivat şi am lucrat mult mai mult pentru a evita aceste dezamăgiri.

Urmează 2013 şi tot ce îmi doresc pentru acest an este să fac mai mult decât până acum. Sunt mândru de realizările de până acum ştiind că încă nu am împlinit nici 20 de ani, însă de acum cresc şi mai mult şi toată experienţa de anul acesta m-a maturizat.

Înainte de a încheia vreau să vă anunţ că în ciuda problemelor cu domeniul pe care le-am avut anul acesta, de la începutul lunii ianuarie mă voi muta pe domeniu .ro. Vă las cu o colecţie de fotografii best of şi continui pregătirile pentru revelion.  Vă doresc un an nou fericit, distracţie plăcută şi un călduros la mulţi ani!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>