Am vizitat Lumânăresele

Astăzi, la invitaţia lui Andrei, am participat la o chestie interesantă şi am descoperit o chestie foarte faină în Cluj. Am auzit eu ceva pe online nu demult despre lumânăresele, însă nu ştiam prea multe, până astăzi.

Am descoperit că aceşti oameni chiar se pricep şi au nişte produse extraordinare. După un tur şi explicaţii despre cum se fac lumânările, multe lucruri pe care nu le ştiam, ne-au lăsat să ne facem propriile lumânări, să le vopsim sau să ni le decorăm cum considerăm. A fost o experienţă drăguţă alături de comunitatea online din Cluj, despre care v-am mai vorbit şi este cu adevărat frumoasă.

Din păcate nu am avut aparatul la mine, venind direct din examen la facultate,  iar pozele sunt realizate cu telefonul şi calitatea nu este cea mai fericită, însă cu siguranţă vor mai fi ocazii. Să vă vorbesc puţin despre Lumea Lumânărilor, sau Lumânăresele. Comenzile pot fi făcute doar online sau telefonic, însă pentru că tot se apropie perioada sărbătorilor, vă recomand cu mare căldură să apelaţi la serviciile lor.

Produsele pe care le-am văzut ( o parte din ele le puteţi vedea şi în fotografii ), sunt extraordinare. Începând de la lumânări clasice, până la moşi, brăduţi sau diverse alte forme, pot forma un cadou foarte frumos pentru apropiaţi.

Aruncaţi un ochi pe pagina de facebook sau pe Lumea Lumânărilor şi cu siguranţă o să vă placă!

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>