Domeniul AlexDima.eu suspendat

Cu părere de rău vă scriu acest articol şi vă anunţ că datorită unei neînţelegeri cu firma de la care am cumpărat domeniul www.alexdima.eu, acesta a fost suspendat. Nu am fost anunţat de termenul limită de achitare al facturii, eu dorind să îl achit în decursul zilei de luni iar ultima zi fiind vineri,  şi m-am trezit că mi-au suspendat domeniul impunând o taxă de restore de 60 de euro.

Din motive personale, şi nu că nu aş avea bani să achit factura, am hotărât să nu fac acest lucru pentru că nu este în deplinătate vina mea. Îmi recunosc partea de vină, am fost anunţat de firma al cărei nume nu îl menţionez, că se emite o factură proformă, însă nu am ştiut că dacă nu o achit înainte de weekend voi avea de plătit această taxă mult prea mare pentru un domeniu .eu.

Din aceste motive, timp de o lună siteul este suspendat şi nu va funcţiona. Am mutat blogul, temporar până la ridicarea suspendării, pe www.alexdima.tk. Îmi cer scuze cititorilor care nu au nicio vină, însă, pentru următoarele 30 de zile veţi putea accesa blogul aici.

Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, însă în viitor voi şti şi voi avea grijă cu cine mă voi afilia.

logo1 Domeniul AlexDima.eu suspendat

Comments

4 thoughts on “Domeniul AlexDima.eu suspendat

  1. Waw, îmi pare tare rău să aud asta! Întârzierea plăţii cu câteva zile nu e motiv de suspendare a unui domeniu şi taxa de 60 Euro mi se pare strigătoare la cer! De curiozitate, ce firmă ţi-a făcut măgăria asta? Dacă nu vrei să le publici numele (deşi merită din plin nişte publicitate negativă), măcar spune-mi în privat. :-)

    • Este un moment foarte nasol şi sunt conştient de cât o să am de pierdut din acest motiv, dar refuz să plătesc atât de mult. Dacă eram anunţat, era ok. Era doar vina mea, dar habar nu am avut nici de taxă, nici de termenul limită.

    • Să ştii că mie mi se întâmplă foarte des să depăşesc termenul de plată pentru diverse domenii. Mi se întâmplă nu pentru că nu vreau să plătesc, ci pentru că pur şi simplu uit. Nu e normal să ţi se ceară 60 de Euro pentru aşa ceva… de-asta eram curioasă cu ce firmă ai colaborat.

  2. Cu domenile .eu, .com, .net, etc. e putin mai complicata treaba decat cu .ro. Totusi si in cazul asta firma cu hostingul trebuia sa-ti emita factura proforma cu 30 zile inainte, fara taxa de restore. Banuiesc ca este o firma din Romania, la noi sunt putine firme serioase. Cu .tk, trebuie sa respecti legislatia din Tokelau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>