Cluj, oraş al studenţiei mele

Cluj 9 263x160 Cluj, oraş al studenţiei meleAşa cum vă spuneam acum ceva timp, am promis că o să revin cu fotografii din Cluj, oraşul în care m-am mutat de scurt timp, dar care îmi place în mod deosebit. Sincer, iniţial voiam să merg la facultate în Bucureşti, iar Clujul nu prea era pe lista alegerilor mele.

După o analiză mai profundă şi datorită circumstanţelor m-am mutat în Cluj. Vă spun sincer, este un oraş de care m-am îndrăgostit. Este frumos, curat, mare, civilizat şi un oraş care îmi oferă o perspectivă diferită.

Totul merge mai bine decât mă aşteptam. Oamenii pe care i-am cunoscut, colegii, apartamentul în care stau şi facultatea.

Încă nu am avut suficient timp să mă plimb prin oraş doar cu aparatul şi să realizez câte fotografii aş fi vrut, însă promit că vor mai fi. Acesta este un prim articol din cele care vor urma din această serie, Cluj, oraş al studenţiei mele. 

Cluj 2 Cluj, oraş al studenţiei mele

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>