Un pas spre viitor

A trecut o vreme de când nu v-am mai vorbit, pe acest blog, despre pagina de Facebook. De ce fac asta acum? Ei bine, pentru că sunt mândru că am reuşit să fac ceva ce mi-am propus de curând, ceva ce implică o evoluţie.

Ieri am reuşit să depăşesc numărul de 1000 de fani. Nu ştiu, este mult, este puţin, dar ceea ce ştiu este că pe mine, acum, acest lucru mă motivează să lucrez şi mai mult, să ating următorul număr rotund şi să vin cu şi mai multe fotografii noi şi cât mai bune.

La început pagina de Facebook a blogului era doar un loc unde publicam fiecare articol, însă experienţa în social media m-a făcut să realizez că aceasta, dacă este instrumentată corect, poate avea un impact mult mai mare. Nu trebuie să postez doar un link către articol, şi atât. Oferă-le oamenilor ceea ce vor să vadă.

Astfel, odată cu atingerea acestui număr veţi vedea şi o îmbunătăţire a content-ului ce sper să fie pe placul dumneavoastră. Vreau să veniţi cu idei, sfaturi şi sugestii. Să ştiţi că, oricând, acestea sunt binevenite.

Totodată vreau să vă mulţumesc din suflet. Voi m-aţi făcut să fiu ceea ce sunt astăzi!

1000 de fani 900x600 Un pas spre viitor

Comments

2 thoughts on “Un pas spre viitor

  1. Probabil ii meriti si asta face importanta o realizare in genul. Felicitari, la cat mai multi, la cat mai constanti in ceea ce inseamna urmarirea ta si asigurarea a ceea ce inseamna succes in cariera ta de fotograf profesionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>