Cerb în captivitate

Ştiu că etica fotografilor presupune să nu fotografiezi animale în captivitate, şi nici nu fac acest lucru în general, însă acest cadru mi-a plăcut în mod deosebit, deşi l-am surprins în timpul infotrip-ului #priNeamţ, la Rezervaţia de Zimbri. Tocmai din acest motiv am şi precizat locul în care l-am surprins, nedorind să îmi atribui merite care nu îmi aparţin în totalitate mie.

Acest cerb era extraordinar de simpatic şi prietenos, venind aproape de noi şi, mai ales, stând la fotografiat. Cadrul pe care îl vedeţi mai jos mi-a plăcut pentru că mi se pare expresiv, iar lumina cade într-un mod deosebit, însă vă las pe voi să vă spuneţi părerea.

Cerb 900x600 Cerb în captivitate

 

Comments

3 thoughts on “Cerb în captivitate

  1. 1 frumoasa fotografie
    2 pacat ca în Romania nu vedem asemenea animale si în libertate mai aproape de „civilizatie ” , cum este aici în suedia vin caprioarele aproape de casa , dar binesinteles ca aici nimeni nu le face nimic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>