Jurnal englezesc

Văzând că Miruna pleacă, mi-a venit ideea de a face un articol cu locurile şi fotografiile cele mai frumoase pe care le-am văzut în Anglia unde am stat timp de o lună.  Noi îţi urăm o viaţă nouă, frumoasă, şi să te bucuri de farmecul Angliei pentru că este ţara mea preferată! Nu este ca acasă, nu este ca România, dar este altceva!

Revenind la frumuseţea acestei ţări, cel mai mult mi-a plăcut limba. Accentul acela british este inconfundabil, şi chiar după un an de la revenirea în ţară, îmi amintesc viu şi real cele mai multe detalii de acolo. Arhitectura ţării este superbă, la fel ca şi locurile şi ceea ce au făcut ei cu fiecare colţ de natură, în special cu Tamisa.

Bineînţeles, şi mentalitatea este altfel, ca în majoritatea ţărilor din vestul Europei, însă în Anglia ceva mi s-a părut diferit, deosebit şi pot spune că este ţara în care aş alege să mă nasc a doua oară. Prin acest articol contribui cu încă o filă la Jurnalul de călătorie şi în continuare vă prezint o serie de fotografii realizate acolo şi Miruna, să ne vedem sănătoşi cât mai curând să putem bea un ceai englezesc împreună!

Fotoreportaj Big Ben6 Jurnal englezesc

Fotoreportaj Tower Bridge1 Jurnal englezesc

Winsdor Castle8 Jurnal englezesc

Fotoreportaj Londons eye1 Jurnal englezesc

Soldat in numele reginei9 Jurnal englezesc

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>