Despre mine

Alex Dima Photography

-În artă, orice practică sa fie mai ampla decât teoria-

Lumea fotografiei este specială. Este ceva diferit de viaţa de zi cu zi, este o ,,firmitură de clipă furată timpului” după cum imi place mie sa zic. Intenţia mea este sa postez pe acest blog fotografii care sper să vă încânte privirea, fotoreportaje expresive cu un mesaj foarte clar evidenţiat si cate o scurtă descriere a fiecărui articol ce are scopul de a informa cititorul despre ,,mesajul din spatele fotografiei”

Am început pe acest drum la începutul anului 2009, undeva prin luna februarie, şi cu multă muncă si iubire pentru ceea ce fac am reuşit să evoluez în domeniul fotografiei, încercând mereu să învaţ ceva nou de la cei care se pricep mai bine. Am inceput acest blog cu scopul de a avea o simplă galerie foto pe care oamenii să o aceseze de fiecare dată când simt nevoia, însă se pare ca am reuşit mai mult de atât, reuşind sa mă integrez în blogosferă şi să revin cu un articol nou cu o poză nouă la  una-două zile.

Sper să vă placă aceasta galerie si să reveniţi mereu cu plăcere, să creeze dependenţă în rândul vostru, eu aşteptându-vă tot aici cu un articol nou, cu o poză nouă…

Pe acestă cale doresc să vă mulţumesc vouă, cititorii mei.

Aparatura folosita: Sony α450 + Sony 18-70, f3.5-5.6 + Tamron 55-200, f4-5.6 + Flash Metz 48 AF1

Vizionare placuta!

Dima Alex Photography resize Despre mine

June 18, 2009 |

13 thoughts on “Despre mine

  • Am avut probleme cu blogul si a trebuit sa reuploadez manual peste jumatate din poze. Rezolv astazi cele de la ,,Despre mine”. Daca ai nevoie ,,noi talente” si ma consideri potrivit, lasa un mesaj si pun la dispozitie o selectie a pozelor sa poti lua ce e mai bun. Multumesc

 1. Pingback: Prima etapa de votare la RoBlogFest 2011 | Valentin Bosioc

 2. Pingback: Best Of | Alex Dima | Totul se transforma, nimic nu piere.

 3. Pingback: Alex Dima s-a mutat in casa noua

 4. felicitari celei ce te-a nascut……felicitari pentru ceia ce faci si pentru ceia ce esti.esti un inger pe pamant

 5. Buna! As avea o rugaminte daca ma poti ajuta.
  Am un Canon EOS 500D de foarte putin timp , am inceput sa il folosesc destul de des insa nu am nici-ul fel de curs pentru fotografiere.
  Pot spune ca este doar o pasiune momentan. Cu toate astea as vrea sa invat cat mai multe pana cand sa urmez anumite cursuri.
  De curand am descoperit o nelamurile vizavi de aparatul meu. Odata ce uploadez poze scade calitatea enervant de mult si nu stiu cum sa reglez asta. Am inteles cum ca redimensionarea este solutia , sa redimensionez pana in 900px , fac si asta , dar acelasi rezultat. Ma poti ajuta te rog?
  PS : Daca doresti ma poti gasi pe facebook cu acelasi nume scris mai sus.

  • O să te rog să fii mai clară în explicații. Unde le uploadezi? Pe facebook se întâmplă acest lucru, însă ai un buton în stânga jos care îți permite să uploadezi la calitate maximă. Cât despre blog, dacă de asta vorbești, nu știu exact cum este sistemul la blogspot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>