Blog Support, servicii pentru bloggeri

Acest articol este adresat în primul rând bloggerilor aflați la început de drum, celor care nu au un domeniu propriu, dar și celor care vor să scape de bătaia de cap și costurile întreținerii unui blog. De ce spun asta?

Prietenii mei de la Best Web Image au lansat un nou serviciu, Blog Support. Mai exact, ei îți oferă  gazduire, mentenanta și suport tehnic gratuit (un pachet complet, cu back up zilnic, găzduire pe un server dedicat al lor, supraveghere constantă a blogului, suport tehnic – rezolvare buguri pentru probleme tehnice care pot aparea, suport tehnic e-mailuri, acces la Cpanel, etc) Practic, scapi de toate problemele tehnice legate de blog. 

Ceea ce trebuie să faci este să publici maxim 2 articole/lună pe teme diverse comunicate de ei. Poţi scrie chiar tu articolele sau poţi publica comunicatele adaptându-le blogului tău. Eu spun că este un mare ajutor pentru cei care vor un domeniu propriu sau vor să scape de grijile tehnice legate de blog.

blogsupport 500x235 Blog Support, servicii pentru bloggeri

 

Totul este simplu, fără bătaie de cap și profesionist. Eu beneficiez de serviciile lor de mai bine de un an de zile și sunt extraordinar de mulțumit. Nu am avut niciodată probleme, dimpotrivă. Seara târziu, dimineața devreme, făceam eu ce făceam și stricam ceva la blog, dar imediat se rezolva.

Trebuie să menționez și faptul că tema blogului meu este una dedicată, făcută de ei. După cum puteți vedea, servicii complexe și de calitate care vin în ajutorul bloggerilor.

Aruncați un ochi pe site și vedeți dacă vă tentează.

Comments

2 thoughts on “Blog Support, servicii pentru bloggeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>