Şedinţă foto: Oana Olaru-Zainescu

Sedinta foto 3 500x332 Şedinţă foto: Oana Olaru ZainescuAm aşteptat foarte mult acest articol pentru că este începutul unui nou proiect fotografic pe care îl plănuiam de ceva vreme. Alături de cei de la Salonul Papion din Cluj lansăm un pachet de şedinţe foto care include pregătirea modelelor, hair styling şi make-up, pentru sesiunea foto. Aceşti oameni sunt cu adevărat profesionişti şi lucrează foarte, foarte fain.

O să vă spun mai multe despre acest proiect zilele următoare. Lansarea acestuia, însă, am vrut să o fac alături de cele mai frumoase fete din online-ul clujean. În viitorul apropiat o să vedeţi fotografii cu multe din bloggeriţele din Cluj.

Am vrut să încep seria de şedinţe foto cu Oana ( Zaineasca )căreia îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost de acord şi, în special, pentru modul în care a decurs şedinţa.

Aveam pregătite nişte idei, nişte locaţii şi o tematică pentru că mereu mă pregătesc înainte de şedinţele foto. Eh, de data aceasta planurile nu s-au mai potrivit, iar Oana a avut ideea superbă de a începe şedinţa foto în fosta sală de teatru a Clujului, acum părăsită.

Sedinta foto 4 500x375 Şedinţă foto: Oana Olaru Zainescu

Astfel, ideile noastre s-au schimbat complet şi am improvizat. Oana este extraordinar de naturală, este plină de viaţă şi veselă. A fost o plăcere să lucrez cu ea şi cu siguranţă vom mai realiza o şedinţă foto în viitorul apropiat. A fost prea fain! A trecut peste frigul care era în acea sală de teatru, a avut idei foarte bune, s-a implicat în găsirea locaţiilor şi, cel mai important, e ieşit excelent în fotografii. Este foarte frumoasă şi fotogenică totodată. După cum spuneam, o plăcere să lucrezi cu ea.

Fotografiile le puteţi găsi şi pe pagina de Facebook.

Mulţumirile mele merg, în primul rând, Oanei, celor de la Papion Salon, domnului Mircea Olaru-Zainescu ( tatăl Oanei ) pentru ajutorul dat cu locaţia şi celor de la Retro Hostel.

Sedinta foto 7 900x600 Şedinţă foto: Oana Olaru ZainescuSedinta foto 1 899x600 Şedinţă foto: Oana Olaru ZainescuSedinta foto 3 903x600 Şedinţă foto: Oana Olaru ZainescuSedinta foto 4 800x600 Şedinţă foto: Oana Olaru ZainescuSedinta foto 5 800x600 Şedinţă foto: Oana Olaru ZainescuSedinta foto 6 450x600 Şedinţă foto: Oana Olaru ZainescuSedinta foto 12 800x600 Şedinţă foto: Oana Olaru Zainescu Sedinta foto 14 450x600 Şedinţă foto: Oana Olaru Zainescu

Comments

4 thoughts on “Şedinţă foto: Oana Olaru-Zainescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>