Poveşti în imagini prin Mediafax ZOOM

Citeam zilele acestea pe Blog de Fotografie un articol care m-a surprins în cel mai plăcut mod posibil. De ce spun asta? Eu mereu am fost un fan al celor de la The Big Picture, rubrica foto a cotidianului Boston.

Am aflat că avem şi noi aşa ceva. Nu ştiu de cât timp există şi cu ruşine recunosc faptul că nu ştiam de existenţa sa, însă îl urmăresc zilnic, precum şi fotoreportajele de pe The Big Picture.

Mediafax ZOOM – Poveşti în imagini

zoom Poveşti în imagini prin Mediafax ZOOM

Mediafax ZOOM este rubrica foto a trustului cu acelaşi nume şi, inspirată după siteul de care v-am povestit anterior ca şi stil, design şi idee, reuşeşte să publice nişte fotoreportaje foarte frumoase şi de interes general atât la nivel naţional cât şi internaţional.

 

Prin deviza Poveşti în imagini, fotoreportajele publicate de ei chiar reuşesc să transmită o emoţie, un mesaj, să trezească o stare. Chiar sunt foarte fericit că avem aşa ceva şi la noi în ţară. Fotografiile publicate sunt selectate cu atenţie, sunt de calitate şi totodată sunt analizate şi explicate.

Sincer, este unul din siteurile de foto din România pe care îl vizitez zilnic şi unul din puţinele care chiar m-a îndemnat să scriu despre el, tocmai prin calitatea sa.

zoom.mediafax.ro

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>