Fotografiile din spatele şedinţei foto – Making of Oana

Sedinta foto 4 500x375 Fotografiile din spatele şedinţei foto   Making of OanaŞedinţa foto cu Oana a avut nişte rezultate care m-au încântat foarte mult. Fotografiile nu au ieşit cum am plănuit înainte de a pleca de acasă, ideile au fost schimbate total, însă în final au ieşit mult, mult mai frumoase decât dacă am fi continuat pe ideile iniţiale. De ce? O să vă spun imediat.

Momentan vreau să vă spun doar câtea cifre care m-au încântat enorm şi care s-au ridicat mult peste aşteptările mele. Toate fotografiile publicate pe facebook şi articolele cu acestea au adunat un total de 595 de like-uri, 88 de comentarii şi 10 share-uri, iar pe bloguri 520 de unici şi 1019 pageviews. Nu ştiu dacă este mult sau puţin, dar eu sunt foarte mulţumit şi fericit.

Revenind la şedinţa foto

Am început la ora 10:00. Dimineaţă ( oarecum ), amândoi cu chef de lucru. Începem totul cu machiajul, pentru că Dan Antoaneta, fata care s-a ocupat de make-up, trebuia să ajungă la un seminar. După părerea mea a făcut o treabă excelentă!

Making of 2 500x375 Fotografiile din spatele şedinţei foto   Making of Oana

 

Toată treaba a continuat cu partea de hair styling unde principala responsabilă a fost Horvath Alexandra. Trebuie să recunosc faptul că iniţial, când am văzut prima fotografie ce urmează, chiar m-am speriat un pic neştiind ce urmează şi considerând că este prea dur.  Am învăţat apoi că nu e chiar aşa şi dacă nu mă pricep mai bine să nu îmi fac o părere până nu văd rezultatul final.

Making of 5 500x333 Fotografiile din spatele şedinţei foto   Making of OanaMaking of 7 300x400 Fotografiile din spatele şedinţei foto   Making of Oana
Making of 4 500x333 Fotografiile din spatele şedinţei foto   Making of Oana

Aceşti oameni chiar sunt nişte profesionişti. Se pricep în ceea ce fac şi vreau să le mulţumesc încă o dată celor de la Papion Salon pentru sprijinul acordat până acum, dar şi pentru şedinţele foto care urmează.

Vă recomand cu mare căldură să mergeţi la acest salon. Vedeţi din rezultate cum lucrează şi cu siguranţă o să vă placă!

Chiar în timpul pregătirii, cât stătea ea cuminte pe scaun şi era coafată, are geniala idee de a face fotografii în fosta sală de teatru a oraşului, vis a vis de Matei Corvin. Un telefon, s-a rezolvat ( mulţumim domnul Mircea Olaru-Zainescu ).

Am revenit la salon apoi să facem fotografiile pe care ni le propusesem, când Oana a avut, din nou, o idee foarte bună. Trash the hair!. Din nou, un telefon celor de la Retro Hostel şi ideea a fost pusă în aplicare.

Rezultatele, aşa cum le-aţi văzut. Ţin să menţionez faptul că emoţii la editat fotografiile ca acum nu am avut niciodată. De ce? Tocmai datorită domeniului în care lucrează Oana, ea fiind designer şi lucrând toată ziua cu Photoshop-ul.

Despre Oana

Sedinta foto 7 500x333 Fotografiile din spatele şedinţei foto   Making of OanaSincer, eu nu o cunoşteam bine pe Oana. Ne-am întâlnit la câteva evenimente de când m-am mutat în Cluj şi cam atât. De când cu şedinţa foto am schimbat câteva zeci de mailuri,  telefon şi facebook şi am petrecut 6 ore foarte frumoase împreună.

Ştiam că este foarte frumoasă, însă în momentul în care am văzut cât de naturală şi expresivă este în fotografii mi-am dat seama că este unul din cele mai bune modele cu care am lucrat până acum. Veselă, naturală, cu idei şi foarte frumoasă. Pe lângă toate acestea, foarte entuziastă.

Pentru mine, ca fotograf, cea mai mare mulţumire înainte, în timpul şi în urma unei şedinţe foto este să văd entuziasmul şi mulţumirea modelului, iar la Oana am văzut asta cu nenumărate ocazii.

Aş putea să tot continui cu cuvinte de laudă, dar deja este foarte lung articolul şi mai bine închei aici. Un ultim lucru vreau să mai menţionez:

Mulţumesc, Oana. Ai fost un model extraordinar şi chiar m-a bucurat enorm şedinţa noastră!

Sedinta foto 3 500x332 Fotografiile din spatele şedinţei foto   Making of Oana

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>