Nepoţi de Crăciun, măcar pentru o zi

Vreau să vă vorbesc despre un proiect extraordinar de frumos, un proiect care mi-a trezit nişte emoţii deosebite. Este vorba de Nepoţi de Crăciun, ai cărui organizatori sunt Cristian Gog și Dan Ciulea.

De ce spun că îmi trezeşte emoţii deosebite?

În urmă cu câţiva ani, când încă eram destul de mic, rând pe rând, în decurs de doar câţiva ani, mi-am pierdut toţi bunicii. Cel mai bine l-am cunoscut pe bunicul din partea mamei, care a şi locuit un an la noi. Îl iubeam şi eram nepotul lui, iar el bunicul meu. Timpul trece, însă, şi ei au murit.

De multe ori mă gândesc ce frumos ar fi să merg de Crăciun la ţară şi să îmi pot vizita bunicii, să îi ajut cu ceea ce ei nu pot face şi să ascult poveştile din război. Acest lucru nu se mai poate acum, însă pot fi nepot din nou, măcar pentru o zi, măcar de Crăciun.

“Nepoti de Craciun” este un proiect de voluntariat care isi doreste sa ajute clujeni in varsta sa intre in atmosfera de basm a sarbatorilor de iarna, chiar daca nu au norocul sa fie înconjurati de familie.”

Cu gânduri frumoase şi cu spiritul crăciunului în suflet ne-am adunat peste 70 de voluntari pentru acest proiect şi duminică vom merge la Polus Center, în Cluj. Bineînţeles, avem şi ajutor, primii „nepoți” care s-au implicat fiind CarrefourCasa TIFFCedratineElectrogrupFarmec,Market PhotoPerpetuumPolus Center, Safeway International (Home Graden), Sam MilsROUTIER EUROPEAN TRANSPORT , Cafeneaua SpatiuStiri de sportClass Fiscal ConsultingSelectIT.

De Crăciunul acesta vrem să aducem zâmbetul pe buzele unui bunic!

300x250 Nepoţi de Crăciun, măcar pentru o zi

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>