Lansarea modelului Sony A99

Sony a anunţat lansarea celui mai nou aparat din gama full frame, extinzând gama SLT la modelul proaspăt lansat, A99. Acesta este primul DSLR full frame ce foloseşte un ocular electronic în locul pentaprismei. Acesta are un senzor de 24.3 mp şi oferă un sistem dual de focalizare ce oferă posibilitatea de a selecta zona maximă de focusare.

Cu 6 cadre pe secundă la rezoluţie maximă şi 10 cadre pe secundă la rezoluţii mai mici, se poate spune că noul A99 este varianta full frame a ultimului aparat lansat, A77. Filmarea full HD, plaja dinamică extrem de bogată, viewfinder-ul electronic cu o acoperire de 100% sau cele 19 puncte de focus şi sistemul de 102 puncte de focalizare sunt doar câteva din caracteristicile pe care Sony le-a îmbinat în acest model proaspăt lansat.

Acest aparat s-a lăsat mult aşteptat, predecesorul său, A900 fiind lansat acum 4 ani. Aparatul va fi disponibil pe piaţă din luna octombrie, însă este disponibil cu precomandă pe  Amazon sau  BH Photo. Preţul său este de 2800$.

Sony A99 Lansarea modelului Sony A99

Sursă foto

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>