Omul din spatele aparatului

Alex Dima Foto 1 266x400 Omul din spatele aparatuluiȘtiu că până acum v-am obișnuit cu articole ce conțin fotografii realizate de mine, însă astăzi, într-o zi de duminică plină, vreau să vă arăt și altceva, o serie de portrete cu mine.

Recunosc, nu sunt obișnuit să stau în fața aparatului foto și pot spune că îmi place mult mai mult să fiu eu cel care fotografiază, însă a fost o experiență interesantă, iar de rezultate sunt foarte mulțumit.

De când m-am apucat de fotografie, am anumiți fotografi pe care îi apreciez foarte mult, în funcție de genurile fotografice abordate și de stilul acestora. Unul din acești fotografi este și cel care a realizat această ședință foto, David Botond.

Stilul său este inconfundabil pentru mine, iar portretele sale mi se par cu adevărat deosebite datorită consecvenței sale de a fotografia numai pe film. Ce părere aveți de fotografiile de mai jos?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>