Sărbătoare de 8 martie

Ghiocei10 500x332 Sărbătoare de 8 martie

La mulți ani, doamnelor, domnișoarelor și dragelor! Astăzi este 8 martie, o zi cu adevărat specială pentru voi. Chiar dacă unii o consideră ziua mamei sau alții ziua femeii, astăzi este o zi de sărbătoare pentru voi!

Eu vreau să vă doresc o zi cât mai frumoasă, o primăvară călduroasă și numai împliniri. Să nu uitați niciodată că sunteți femei, că sunteți deosebite. Nu uitați să vă bucurați de fiecare rază de soare, de fiecare lacrimă de fericire, de orice gest mărunt care vă poate face ziua mai frumoasă, nu uitați să vă bucurați de copii și, în special, nu uitați să iubiți și să fiți iubite.

Toată atenția și dragostea noastră se revarsă, astăzi, asupra voastră. Pentru faptul că sunteți femei  transformați lumea într-un loc mult mai frumos și mai incitant. Firile enigmatice și privirile pline de subînțeles ne fac pe noi să simțim că trăim, și pentru asta trebuie să vă mulțumim.

Bucurați-vă de ziua aceasta pentru că vă este dedicată. Din partea mea, pentru că nu pot materializa tot ceea ce îmi doresc pentru voi, vă ofer colecția mea de flori surprinse prin obiectivul aparatului de fotografiat.

Un articol foarte frumos pe care vreau să îl vedeți este De ce iubim femeia?

La mulți ani de 8 martie!

8 martie 800x600 Sărbătoare de 8 martie

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>