Primele fotografii de promoție

Marin Alexandra Foto 9 300x400 Primele fotografii de promoțieVreau să vă prezint prima ședință foto dedicată fotografiilor de promoție. Știți voi, acele fotografii care se oferă la finalul clasei a XII-a, la absolvirea liceului drept amintire colegilor, prietenilor și bineînțeles, profesorilor.

Deși se aseamănă cu o ședință foto clasică, există totuși mici diferențe la care trebuie să fii foarte atent ca fotograf. Este prima oară când realizez fotografii pentru această ocazie, însă o fac cu plăcere. Aici nu mai aleg eu modelul, ci clientul mă alege pe mine.

Fotografiile de promoție trebuie să ilustreze modelul într-o manieră cât mai clasică. Temele abordate trebuie să fie, de asemenea, potrivite personalității modelului pentru că aceste fotografii vor rămâne ca amintire persoanelor dragi. Nu îmi pot pune în aplicare toate ideile trăsnite sau mai puțin obișnuite de fotografii pentru că nu este contextul potrivit.

Mie îmi plac fotografiile de studio, cele clasice cu un fundal perfect în spate, însă nu mi se par suficiente. Sunt foarte frumoase și profesioniste, însă eu prefer mai mult cadrele în aer liber sau în diverse locații pentru o expresivitate mai accentuată a fotografiilor.

Modelul din aceste fotografii este Marin Alexandra, o fată de 19 ani. Aceste fotografii sunt rodul primei ședințe foto, a doua urmând în câteva săptămâni după ce trece zăpada și se încălzește afară.

Marin Alexandra Foto 7 901x600 Primele fotografii de promoție

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>