Enough

Pentru că în ultima perioadă au lipsit fotografiile nud de pe blog, am căutat prin arhivă să văd ce cadre mai găsesc. Această ședință foto a fost realizată într-o cameră de hotel, iar unele din articole au stârnit multe controverse prin duritatea fotografiilor. Mie îmi place această fotografie pentru că este mai specială de restul nudurilor mele tocmai prin această atitudine.

Această fotografie este posibil să nu fie pe placul tuturor pentru că este un seminud mai agresiv ce pune în evidență un anume stil de comportament. În cazul criticii, vă rog să fie la adresa fotografului și nu adresată modelului pentru că am mai discutat pe tema asta mai demult și nu are rost să detaliem din nou.

Nude Enough

Comments

2 thoughts on “Enough

  1. Mie-mi cam scapa acel “anumit stil de comportament”… Deci care ar fi acela?
    Nu ma intelege gresit, te consider un fotograv grozav, numai ca la setul/sedinta foto nud din baie (setul cu domnisoara de mai sus – setul, nu ma refer la dansa) cam da cu virgula si nu-mi exprima nimic; doar o duduie in baie, goala cu mainile pe sani.

    Sii… O spun dpdv al consumatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>