Concurs cu Bitdefender 2012

Acum câteva zile am instalat BitDefender Internet Security 2012, un antivirus despre care nu aveam o părere foarte clară și bine conturată. În această perioadă l-am testat, am văzut ce poate și pot veni cu primele impresii. Pe lângă acestea, voi oferi și două licențe pentru cei ce vor avea nevoie și vor trece de etapele concursului.

Bitdefender Internet Security – Primele impresii

Am testat acest antivirus, și în ciuda multor zvonuri despre faptul că acesta folosește foarte multe resurse și îngreunează sistemul, softul a dovedit că nu este chiar așa, iar resursele pe care le folosește sunt justificate. În timpul în care l-am testat nu pot spune că a folosit foarte mult din memorie, chiar dimpotrivă.

Acesta scanează toate paginile paginile web deschise în timp real, înainte de a fi lansate, dar și toate dispozitivele de stocare. Funcțiile cele mai folositoare ale acestuia, pe lângă antivirus ar fi antispam, firewall și control parental şi în rețelele de socializare.

Faţă de variantele anterioare, aceasta vine cu un design nou şi mult mai user friendly, dar şi mult mai interesant şi plăcut. Este mult mai complex decât vechiul 2011.

Protecţia de viruşi include şi servicii bazate pe tehnologia cloud, lucru ce m-a surprins plăcut. Un alt avantaj al acestui antivirus este modul auto-pilot care opreşte toate acele notificări şi cereri de aprobări de la utilizator care de multe ori erau frustrante.

Instalarea antivirusului

Instalarea acestui soft nu a durat mult deloc, aproximativ 20 de minute şi nu a cerut restart, nici nu a făcut nimic ce să îngreuneze computerul, ci dimpotrivă, a rulat o scanare rapidă a sistemului și bineînțeles, actualizarea.

Dacă vă faceți griji că acest antivirus se instalează greu sau că vă va îngreuna foarte mult activitatea pe care o faceți, vă înșelați.

Avantaje:

 • Acest antivirus permite controlul total asupra PC-ului/laptopului dumneavoastră și asupra aplicațiilor folosite
 • Modul de gamming este foarte util pentru pasionații de jocuri, astfel încât la activarea acestei funcții, antivirusul se oprește în timpul rulării jocurilor pentru a nu îngreuna activitatea.
 • Designul este mult mai interesant decât la vechile variante, fiind user friendly şi atrăgător
 • Este foarte ușor de folosit și administrat
 • Prezintă modul laptop foarte eficient pentru cei care au renunțat la folosirea unui computer
 • Controlul parental este de asemenea un avantaj pentru cei care au nevoie
 • Poți programa diverse tipuri de scanări, astfel ca în timpul în care nu ești acasă antivirusul să pornească și să își facă treaba fără a te întrerupe
 • Filtrează fiecare link de pe Twitter şi Facebook, un avantaj enorm pentru noi,  cei addicted to social media, astfel fiind în siguranţă de viruşii ce se transmit prin astfel de linkuri.

Concluzia

Bitdefender Internet Security 2012 este mai mult decât un simplu antivirus, este o soluție ce vă protejează atât computer-ul/laptop-ul cât și identitatea online. Își face treaba silențios și nu deranjează cu absolut nimic activitatea zilnică. Pot spune cu căldură că după ce am testat acest antivirus nu am avut nicio problemă, motiv pentru care recomand Bitdefender.

Concurs Bitdefender 2012

Am de oferit 2 licențe BitDefender pentru cei care au nevoie și pentru cei care pot să treacă peste micile etape ale acestui concurs. În ce constă concursul?

Lasă un comentariu la acest articol prin care să ne spui de ce dorești să folosești Bitdefender și să răspunzi corect la cel puțin una dintre aceste două întrebări:

 • Ce produs Bitdefender oferă protecție pentru rețelele sociale? 
 • Ce produs Bitdefender oferă protecție pentru terminalele mobile care folosesc sistemul Android? 

Dacă răspunzi corect la aceste două întrebări și îți exprimi părerea sinceră poți câștiga una din cele două licențeBitDefender IE. Câștigătorul va fi ales folosind Random.org iar concursul va fi valabil începând de astăzi, 22 septembrie, și va dura 2 săptămâni, până pe 6 octombrie.

Vă urez mult succes!

Red Concurs cu Bitdefender 2012

Comments

20 thoughts on “Concurs cu Bitdefender 2012

 1. Folosesc si eu BitDefender pe laptop si pe telefonul cu android de pe care iti scriu acum :) . Il folosesc pentru rata foarte mare a detectiei si chiar daca consumul putin cam maricel de resurse e cam enervant, se justifica la ce stie sa faca.

  Acum sa iti raspund la intrebari :P .

  1. BitDefender Internet Security
  2. BitDefender MOBILE Security

  Sper ca e bine si scuza-mi eventualele greseli, dar mai dau gres cu tastatura telefonului :D

 2. Eu vă propun să vă mai gândiți un pic la răspunsul primei întrebări. Într-adevăr, și acestea oferă protecție pentru rețelele sociale, însă se poate mai exact.

 3. Intrebari: 1.Bitdefender Internet Security 2012
  2.Bitdefender Mobile Security
  Eu imi doresc aceasta licenta deoarece as vedea un prim pas bun de a incepe folosirea produselor licentiate, de calitate, la acest lucru adaugandu-se si necesitatea unui produs de acest gen deoarece momentan nu am un anitvirus activ.

 4. Raspusuri:
  1. Bitdefender Safego
  2. Bitdefender Mobile Security

  Cand mi-am luat primul calculator (1999) am primit cu el si Bitdefender cu licenta pe 3 sau 6 luni, si mi s-a parut un mare mancator de resurse. In acea perioada nu aveam acces la internet si deci nu i-am vazut rolul. In 2009 cand mi-am mai schimnat calculatorul am tot citit de cel mai recomandat si cel mai bun av. Surprindere, BD-ul era peste tot in top 5, asa ca am facut inca o incercare, prin urmare din 2009 sunt cu BD Internet Security si pe desktop si pe laptop, iar de aproximativ o saptamana am instalat si varianta Mobile pe telefon (Android 2.3.3).

  Poate suna a reclama pe fata, dar asta este parerea mea, din 2009 pana acum nu am avut nicio problema cu virusi, malware si alte chestii. Fapt real: cand a fost nebunia cu mesajele pe yahoo messenger care ziceau ceva de poze si cerea sa instalezi un program sa le poti vizualiza, pe mine BDIS nu m-a lasat nici sa dau clic pe linkul respectiv ;)

  Legat de resursele, foloseste mai putin decat competitorii directi (parerea mea)

  Cu stima.

 5. 1 – Bitdefender Safego
  2 – Bitdefender Mobile Security

  De ce am nevoie de Bitdefender? Simplu, în primul rând nu am un antivirus cu licență (spre rușinea mea), deși am avut kis 2011 dar s-a terminat acea perioadă frumoasă când nu îți cerea key-ul.
  În al doilea rând, addicted la social media fiind, filtrul acela de care spuneai tu mă ajută foarte mult, având în vedere că și eu mă ocup de fotografie și partea cu domnul Facebook și cu domnul Tiwtter m-i se pare cam de neocolit.
  În al treilea rând, resursele. Nu dispun de o configurație de ultimă generație, așadar cu cât consumă mai puțin, cu atât mai bine!

 6. Vreau să vă spun că primesc toate comentariile voastre, însă nu le aprob acum pentru că ar fi prea ușor pentru cei care postează în urma voastră. Cu un singur copy paste au răspunsul.

  Vă rog să căutați bine răspunsurile, în special la prima întrebare. Vă las un indiciu la întrebarea de mai sus.

 7. 1. Bitdefender Safego
  2. Bitdefender Mobile Security

  Folosesc de ceva timp prodesele Bitdefender. Sunt multumit de BIS pentru ca-mi permite sa configurez accesul la Internet al aplicatiilor instalate.
  Imi place noul look al Bitdefender.

  Multumesc de oportunitatea de-a participa la acest concurs.

 8. 1.) Bitdefender Antivirus Plus 2012
  2.) Bitdefender MOBILE Security

  - De ce vreau o licență Bitdefender ? Pentru că în acest moment folosesc un antivirus gratuit și sunt sigur că unul plătit îmi poate oferi mai mult (protecția pentru rețelele sociale îmi lipsește fiind un om adânc implicat în social media) și fiindcă, după rebranding-ul firmei și ultimele schimbări “sub capotă”, consider a fi cea mai bună soluție antivirus de pe piață.

 9. Cred ca mi-ar prinde bine un antivirus cu licenta, deoarece sunt satul sa tot caut metode de a ocoli verificarea licentei. Si inca ceva noua versiune scoasa acum de bitdefender arata incredibil dupa facelift :D
  Bitdefender SafeGo pentru retelele sociale
  Bitdefender Mobile Security

 10. Pingback: Concurs alături de BitDefender 2012 | Alex Dima Photography

 11. De ce doresc sa folosesc bit defender? Retorica intrebare… pentru a fi protejat impotriva oricarui pericol informatic.
  Raspunsuri:
  1. BitDefender safego
  2. BitDefender Mobile Security

 12. Q: Ce produs Bitdefender oferă protecție pentru rețelele sociale?
  A: Este vorba despre Bitdefender Safego.
  Exista deja o aplicatie pe facebook care monitorizeaza profilul si il protejeaza impotriva continutului infectat. Ba chiar poti scana si computerul.
  Atasez o imagine cu aplicatia in actiune: http://screencast.com/t/m9uW4PWm

  Q: Ce produs Bitdefender oferă protecție pentru terminalele mobile care folosesc sistemul Android?
  Am folosit Bitdefender Mobile Security pe un Samsung Galaxy S. Impactul asupra bateriei a fost net mult mai mic fata de alti antivirusi testati. Foarte interesanta este functia de localizare a telefonului in cazul pierderii insa nu este de neglijat nici abilitatea de a reduce traficul de internet ce nu este necesar, implicit costurile si uzura acumulatorului.

  Concluzia: As dori sa ma debarasez de antivirusul meu(free) actual si sa incerc un produs de calitate, romanesc. Pe telefon nu m-a dezamagit si pe Facebook face o treaba excelenta drept urmare o eventuala instalare pe PC ar fi un castig semnificativ.

 13. intrebare 1 – raspuns – Bitdefender Safego
  intrebare 2 – raspuns – Bitdefender Mobile Security

  Folosesc Bitdefender Internet security 2011 de un an pe calculatorul personal si sunt foarte multumit de el…versiunea 2012 care abia a fost lansata mai trebuie finisata… parerea mea este ca bitdefender 2012 este cel mai inovativ si cel mai bun produs al companiei softwin

 14. Bitdefender Total Security 2012 ofera si protectie pentru retelele sociale.Bitdefender Mobile Security ofera protectie gratuita pentru terminalele mobile ce folosesc Android.Parere persoanala despre Bitdefender?Am mai avut instalata o versiune trial de care am fost multumit.Asi vrea sa am Bitdefender Original cu licenta..

 15. Pingback: Câștigătorii concursului Bitdefender | Alex Dima Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>